Covan wake the fuck up DVD. Strona: 1

Covan wake the fuck up DVD Dodano: 2013-01-19 20:53

Właśnie jestem bezpośrednio po obejrzeniu DVD "Covan wake the fuck up" i na fali emocji pokusiłam się o wpis. Jego aktualna sytuacja totalnie mnie poruszyła. Jednocześnie jestem pod ogromnym wrażeniem ludzi ze środowiska metalowego, którzy niezłomnie wspierają swego okrutnie poszkodowanego w wypadku kolegę. Zapewne wszyscy kojarzą historię Adriana Kowanka - wokalisty Decapitated, więc nie będę się rozpisywać.
W zasadzie piszę to wszystko, żeby zachęcić jak najwięcej osób do kupienia DVD. Z tego co przeczytałam na stronie wydawnictwa cały dochód trafia bezpośrednio do Covana. Ja kupiłam to DVD dzisiaj (wyszło w grudniu). Być może ktoś wspominał już o tym na Darkplanet. Myślę jednak, że w słusznej sprawie warto się powtarzać.
DVD zawiera zapis fragmentów charytatywnego koncertu na rzecz Covana oraz dokument na jego temat.

Dodano: 2013-01-20 21:07

dramatyczna historia, równieź zachęcam mroczną brać do zakupu tego dvd, kropla drąży skałę

Dodano: 2013-01-22 12:01

Jeśli o mnie chodzi, to dokument zawarty w DVD totalnie mnie rozwalił... Stąd ten wpis. Znałam całą historię, ale wcześniej nie przypuszczałam, że sytuacja jest aż tak dramatyczna...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło